Laina heti – Mistä saat lainan heti tilille?

time

Mietitkö, mistä löytäisit parhaat Laina Heti -tarjoukset verkossa?

Etsi kampanjatarjouksia ja alennuksia

Lainakampanjan etsiminen voi kannattaa. Silloin tällöin lainanantajilla on kampanjoita, joissa voit saada esimerkiksi korotonta maksuaikaa, esimerkiksi 30 päiväksi. Valitettavasti tämän tyyppiset lainakampanjat ovat useimmiten tarjolla vain ns. pikalainoissa. Esimerkiksi Vivus tarjosi tätä vaihtoehtoa pitkään, mutta tarjous loppui 2021 aikana. Nyt [year] kulutusluottojen kohdalla kampanjatarjoukset eivät ole yleisiä, vaan niiden kohdalla ero syntyy lainan kuukausittaisista käsittelymaksuista ja lainan korkokuluista.

Lainaa heti vai voisitko odottaa huomiseen?

Usein lainaa heti tarjoavat lainanantajat eivät ole kaikkein edullisimpia lainakuluiltaan. On totta että voit saada lainaa heti markkinoiden edullisimpaan hintaan, mutta sitä ei ole tarjolla kaikille hakijoille samana päivänä tilille maksettuna. Paras vaihtoehto on kilpailuttaa lainatarjoukset, jonka kautta voit saada lainatarjouksen heti tilille maksettavaksi. Kuitenkin, ota huomioon että et välttämättä saa lainaa heti tilille, mutta esimerkiksi seuraavaksi arkipäiväksi se useimmiten onnistuu myös kilpailutuksen kautta, järkevillä lainakuluilla.

Usein kysyttyä lainaa heti tarjoavista luotonantajista

Saanko lainaa todella heti tilille (samalla tunnilla)?

Kyllä. Se on mahdollista. Kuten ylempänä mainittuna, lainatarjous ei välttämättä aina ole silloin edullisimmasta päästä.

Kannattaako nostaa lainaa heti luottopäätöksen jälkeen?

Emme voi neuvoa lainan nostamisessa. Se on asiakkaan oma päätös, mutta kannustaisimme harkitsemaan lainan nostamista useamman kerran ennen lainan nostamista. Lainasopimusta ei useinkaan voi peruuttaa ilman pienintäkään kulua, mutta toki sen voi maksaa heti takaisin jos tulee katumapäälle. Tästä saattaa kuitenkin muodostua pieni lisäkulu. Tarkista tämä asia siis lainatarjoukselta ennen lainan nostamista tilillesi.

Sain tarjouksen jossa voin saada lainaa heti, mutta korko on mielestäni korkea. Mitä kannattaisi tehdä?

Suosittelemme että kilpailutat lainatarjouksen. Voit kilpailuttaa lainatarjouksen Bankenin kautta tai valitsemassasi toisessa palvelussa. Meillä on tällä hetkellä [year] 29 eri vaihtoehtoa kilpailutuksessa. Jos päätät kokeilla muuta vaihtoehtoa, voimme lämpimästi suositella esimerkiksi Rahalaitoksen palvelua.

Hae lainaa nyt - Saat päätöksen 2-3 minuutissa.

Lähdössä?

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.