Autolaina alkaen 4,5% ja auto on heti sinun omissa nimissäsi! Bankenista saat haettua autolainaa jopa 60.000€. Voit itse valita ostatko auton liikkeestä vai yksityiseltä ja saat auton heti omiin nimiisi. Lisäksi – et tarvitse kalliita kaskovakuutuksia, kun haet lainaa jonka vakuutena ei käytetä ostamaasi autoa.
Onko uuden auton hankinta edessä vai kenties autoremontti edessä? Oletko miettinyt auton vaihtoa? Banken tarjoaa hyvää vaihtoehtoa perinteisen autolainan sijaan. Bankenin kilpailutettu autolaina on 2000 – 60 000 euron laina, jonka saamiseksi et tarvitse vakuuksia. Koska laina kilpailutetaan, se on myöskin hyvin edullinen ja kilpailukykyinen tämänhetkisillä kulutusluotto- ja lainamarkkinoilla.

Halvin autolaina

Autolainan sekä auton hankkimiseeen yksityishenkilöltä tai liikkeestä. Toisinaan on hyvä varautua myös mahdollisiin tuleviin, ja joskus yllättäviin huoltoihin ja korjauksiin hyvissä ajoin.

Autolaina laskuri

Voit käyttää hakemuslomakettamme myös autolainalaskurina, se kertoo suunnan mitä tietty summa kustantaa kuukaudessa.

Autolaina vertailu

Kuten minkä tahansa lainatyypin, myös autolainan vertailu on kannattavaa lainanottajalle. Voit avullamme vertailla ja kilpailuttaa autolainan, aivan kuten minkä muunkin tahansa tyyppisen lainan. Autolaina ilman vakuutta on aivan sama laina kuin normaali kulutusluotto, laina vain haetaan auton rahoittamiseksi.

Kilpailutettu autolaina

Kilpailutetun autolainan parhaita puolia on, ettei sitä ole pakko nostaa heti tai noston jälkeenkään käyttää auton ostamiseen. Hae nyt kätevä autolaina, joka tarjoaa kaiken tarvittavan uudemman tai vanhemman auton ostamiseen tai tuomiseen Ruotsista, Saksasta tai kotimaan markkinoilta. Hae autolainaa Bankenin kautta yksinkertaisesti, edullisesti ja ennen kaikkea kilpailutuksen kautta joka takaa markkinoiden edullisimman henkilökohtaisen korkotarjouksen.

Autolainan korko?

Autolainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti. Vain tekemällä hakemuksen, saat tietää millaista korkotasoa pankit ja lainanantajat sinulle tarjoavat. Tee autolainahakemus heti ja saat tietää sen muutaman minuutin kuluessa. Aloita autolainahakemus tästä.

Vastaa