Selviydy veloistasi – Järjestä lainasi uudelleen

Happy businessman looking at smartphone screen, making winner so gesture, smiling and laughing.

Meistä yllättävän moni on ollut tilanteessa, kun palkka on juuri saapunut tilille ja huomanneet samalla että suurin osa nyt tilille tupsahtaneesta, vaivalla ansaituista palkkatuloista meneekin saman tien vuokran, laskujen- ja tulevien kulujen maksamiseen.

Oletko sinä ollut tässä tilanteessa? Et ole yksin!

Eroon veloista – se on yllättävän helppoa

Juuri nyt moni suomalainen tunteekin aivan takulla kovia paineita siitä, miten oma talous kestää hurhat kulumuutokset – varsinkin nyt kun liki kaikki elinkustannukset ovat jo nousseet. Banken esittää nyt jokaiselle ratkaisun, miten selvitä eroon veloista varmemmin. Lue vinkit ja ryhdy toimeen viivyttelemättä ja olet velaton nopeammin kuin tekemättä mitään asian eteen.

Monesti yhdistelylaina on toimivin ratkaisu

Luottojen aiheuttamat ongelmat ovat sellaisia, joihin kannattaa todellakin yrittää löytää ratkaisu ennen, kuin niiden maksuihin liittyvät ongelmat alkavat todella kasaantua. Siis ennen kuin yhtäkään laskua jää maksamatta.

Toimi viimeistään silloin, kun huomaat että sinun on vaikea tulla toimeen kuukaudesta toiseen ja nykyiset tulosi eivät tunnu riittävän kuukaudenloppuun asti. Tässä vaiheessa on yleensä vain muutama vaihtoehto jolla selviät jos tilanne kiristyy. Aivan ensiksi, karsi kuluja kaikkialta mistä se vain on mahdollista. Skippaa take-away kahvit, turhat pullat ja lounasherkuttelut, samoin heräteostokset. Tee kauppalista koko viikoksi ja noudata sitä. Näihin heräte- ja herkkuostoksii kuluu yllättävästi rahaa. Monella summa on helposti satasen viikossa. Se tekee yli neljäsataa euroa kuussa, sillä maksaa jo melkoista luottoa.

Karsi siis kaikesta ylimääräisestä ja jos mahdollista, ansaitse lisää rahaa tekemällä esimerkiksi ylitöitä tai kakkostyötä. Tämä on suoraan pois vapaa-ajan tuntimäärästä joka laskee kulujasi automaattisesti. Kun olet töissä, et voi tuhlata. Tämä ei tietenkään ole optimaalinen vaihtoehto pitkällä tähtäimellä, mutta toimii hetkellisesti ja pakottaa säästämään ja tienaamaan samalla kertaa. Enemmän työntekoa ja vähemmän vapaa-aikaa? Kuulostaako mukavalta? Useimmille EI.

Vaihtoehto veloista selviämiseksi

Toki aina voi valita fiksumman vaihtoehdon, eli voit suorittaa aikaisempaa vaihtoehtoa joko tekemällä enemmän rahaa sisään tai tuhlaamalla sitä vähemmän. Tämän lisäksi voit yhdistää lainat, luotot ja osamaksut yhdeksi lainaksi. Näin sinulla jää rahaa muuhunkin kuin useiden pienien luottojen kulujen ja korkojen lyhentämiseen.

Kokeile millainen uusi lainan maksueräsi voisi olla

banken aspa hi

Hae lainaa nyt - Saat päätöksen 2-3 minuutissa.

Lähdössä?

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.