Remontti- ja sisustuslaina

Tee hakemus ja saat lainatarjoukset heti nähtävillesi.

Nopeutamme lainan hakua

Kaikki voisivat itse käydä tekemässä lainaneuvottelut yli 20 pankissa. Me teemme sen sähköisesti ja siten todella nopeasti. Kokeile ja totea itse, se vie vain 3-4 minuuttia aikaasi.

Palvelu avoinna 24h vuorokaudessa

Pankit ovat auki 10 -16. Me olemme auki aina. Useimmat tarjoamamme lainaratkaisut voidaan myös maksaa heti tilillesi, silti niiden olematta kalliita. Katso esimerkkikorkomme.

Ilmainen palvelu

Palvelun käyttö ei maksa eikä velvoita sinua ottamaan lainaa. Kilpailutamme sinulle edullisimman lainaratkaisun ja päätät itse otatko lainaa.

Remonttilaina edullisesti

Onko sinulla mielessä hakea lainaa remonttia varten? Onneksi olkoon, remonttilainan kilpailutuspalvelumme kautta haet helposti lainaa remonttiin, pieneen kuin suureenkin sellaiseen. Voit uusia keittiön, kylpyhuoneen, tehdä saunaremontin tai vaikka lasitetun parvekkeen tai takapihan remontin. Lisäksi, remonttilainaankaan et tarvitse lainkaan vakuuksia. Täytä remonttilainahakemus ja saat heti ruudullesi nähtäväksi henkilökohtaiset lainatarjoukset usealta eri pankilta. Kyllä, saat kauttamme henkilökohtaisen korkotarjouksen hyväksyttäväksesi. Mikäli päätät hyväksyä sinulle tarjotun remonttilainan, allekirjoitat vain lopuksi hakemuksen normaaliin tapaan pankkitunnuksillasi ja lainasumma maksetaan tilillesi. Helppoa, viisasta ja nopeaa remonttilainan hakemista Bankenista.

Asiakaspalautetta

Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme kulmakivi. Toisaalta olemme tehneet asiakastyytyväisyydestä helpon saavuttaa - Kuka nyt ei haluaisi saada edullisempia lainakuluja?
Autolaina saksantuontia varten onnistui ongelmitta, kiitos.

Mikko, 34 v

Helsinki

Sain kilpailutetun lainatarjouksen alle 5 minuutissa ja tartuin tilaisuuteen.

Roope, 28 v

Pietarsaari

Remonttilainatarpeet saatiin kuntoon ja homma jatkui halutun mukaan pikku lisäbudjetilla.

Jaakko, 24 v

Lahti

Perheen lomamatkaan haettiin matkatoimistoa edullisempi laina.

Reima, 48 v

Turku