Banken kokemuksia – Asiakaskokemukset 2022

Banken kokemuksia asiakkailtamme

Lue Banken kokemuksia asiakkailtamme ja jätä itse asiakaspalautetta niin halutessasi.

Helena Salonen
Helena Salonen
1. Lokakuu, 2021.
Sujuvaa, hyvää palvelua
Jenni Salomäki
Jenni Salomäki
29. Syyskuu, 2021.
Toimii!
Mikko Orrain
Mikko Orrain
24. Syyskuu, 2021.
Jussi K
Jussi K
24. Syyskuu, 2021.
Hyvä asiakaspalvelu Nopeus Luotettavuus Kotimaisuus
Juha Seppänen
Juha Seppänen
24. Syyskuu, 2021.
kika hikinen
kika hikinen
19. Syyskuu, 2021.
Janne Autiosuo
Janne Autiosuo
15. Syyskuu, 2021.
Lainaa en tarvitse, mutta näyttää selkeältä.

Banken kokemuksia suoraan asiakkailta

Jos etsit kokemuksia Banken palvelusta, saavuit oikeaan paikkaan. Asiakkaidemme palaute on todennettua ja kaikki palautteet ovat suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Tältä sivulta löydätkin siis aidot asiakasarviot Banken.fi -palvelun käyttäjiltä. Annamme asiakkaillemme mahdollisuuden arvostella palvelumme arvosanalla 1-5 tähteä ja saamme pääsääntöisesti neljän tai viiden tähden arvosteluita. Me autamme asiakkaitamme löytämään edullisimman lainatarjouksen veloituksetta ja teemme kaikkemme että asiakas sellaisen myös löytää. Tästä syystä emme saa juuri lainkaan muuta, kuin positiivista palautetta. Kiitokset asiakkaillemme – jatkamme taistelua kiskurikorkoja vastaan jo seitsemättä vuotta. Palvelumme aloitettiin vuonna 2017 ja se on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Suosituin tuotteemme on yhdistelylaina sekä lainatarjouksen kilpailutus.

Mikä palvelu Banken on?

Banken on lainojen vertailu ja kilpailutuspalvelu, jonka kautta tavoitat yli 25 lainanantajaa ja pankkia vain yhdellä hakemuksella. Mukana on sekä kotimaiset, että pohjoismaisia lainanantajia. Lainan kilpailutus ei voisi tämän helpommaksi muuttua ja uusia palveluita lisätään jatkuvasti vertailuun ja kilpailutukseen.

Kuinka Banken palvelu toimii?

Tarjoamme asiakkaillemme selkeän prosessin lainan kilpailuttamiseksi. Asiakas täyttää vain yhden hakemuksen ja me hoidamme loput. Ei yhteydenottoja kymmenistä eri paikoista tai liitteiden lähettelyä eri instansseille. Vain yksi kanava, yksi hakemus ja saat kaikki tavoittamamme lainamarkkinan tarjoukset nähtävillesi. Verkostosta löytyy 25+ vaihtoehtoa, joten työmäärä on vähintääkin pieni verrattuna siihen, että ottaisit itse yhteyttä kaikkiin yli 25 vaihtoehtoon. Kokeile ja täytä lainahakemus maksutta heti tästä.

Miksi Bankenin käyttäminen kannattaa verrattuna siihen, että vain hakisit lainan summanmutikassa?

Saat todennäköisesti huomattavasti edullisemman nimelliskoron lainallesi, kun kilpailutat sen Bankenin ilmaisessa vertailupalvelussa. Voit myös rehellisesti perustella itsellesi sen, miksi valitset juuri tietyn lainannantajan tarjoaman lainan – kun näet kaikki tarjoukset rinnakkain esitettyinä, on valinta helpompi tehdä.

Hyviä kokemuksia Bankenista – “Lainan hakeminen oli nopeaa, helppoa ja kätevää”

Marko 35v, Lapua

Mitä kaikkea Bankenin avulla voi kilpailuttaa tai vertailla?

Bankenin lainavertailun avulla on kätevästi mahdollista kilpailuttaa lainoja todella monipuolisesti. Lainaa saa esimerkiksi remonttia, lomareissua tai uutta autoa varten. Asiakkaamme hakevatkin lainaa hyvin moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Osa asiakkaistamme etsii lainaa yrityksen perustamiseen tai yrityksen kasvattamiseksi, erilaisten unelmien toteuttamiseen kuten purjeveneen tai muun veneen ostaminen – osa yksinkertaisesti normaalin arjen välttämättömyyksiin kuten hammaslääkärilaskun kuittaamiseksi. Lainaa voi siis hakea paitsi erilaisiin hankintoihin, myös esimerkiksi yllättävien verojen tai vaikkapa perintöveron maksamiseen.

Kokeileitse ja etsi Banken kokemukset vaikkapa Google – tai Bing -palvelusta. Voit lukea meistä lisää myös tästä artikkelista.

Asiakkaiden Banken kokemukset ovat positiivisia ja helppoutta arvostetaan

Asiakkaamme arvostavat kokemuksiemme mukaan palvelun helppoutta. Banken tarjoaa vain yhden helpon hakemuksen, jonka täyttämällä saat maksutta ja täysin ilman sitoumuksia asiakkaan suunnalta. Bankenin kautta saat kuitenkin valmiin lainatarjouksen, sekä lainapäätöksen. Sen kanssa on helpompi lähestyä tulevia mahdollisia hankitoja. Esimerkiksi haet lainapäätöksen ja tarjouksen 10000 euron lainalle, saat sen heti. Sinulla ei ole velvollisuutta nosta tarjottua lainaa, mutta tiedät että halutessasi sellaisen saat (tarjous voimassa 30 päivää) ja voit edetä hankinnan kanssa rauhassa. Esimerkiksi voit tarjota huutokaupassa olevaa esinettä, ajoneuvoa tai muuta turvallisin mielin. Saat halutessasi sovitun mukaisen lainan ja tiedät lainan koron sekä ehdot etukäteen. Tästä syystä Banken kokemukset ovat erittäin positiivisia, se tuo helppoutta ja varmuutta arkeen kun saa loistavaa palvelua ja mikä parhainta :täysin maksutta.

Bankenin palvelu on toiminut jo pitkään ja palvelun kautta on kilpailutettu lukuisien suomalaisten lainatarjouksia menestyksekkäästi. Palvelu on täysin kotimainen ja sen käyttäminen on todellakin täysin maksutonta. Palvelun käyttäminen ei myöskään lisää lainasi hintaan senttiäkään, joten eipä ihme että asiakkaat ovat tyytyväisiä tähän mainioon palveluun.

Lainatarjous toimitetaan yleensä heti. Viikonvaihteen aikana osa pankeista saattaa antaa vastauksensa vasta maanantaina kello 10.00 mennessä.

Korkotaso määräytyy hakijan työ-, tulo-, meno sekä maksuhistorian perusteella. Lainoille tarjottava korkotaso on lainanantajan ja asiakkaan välinen sopimus, joten korkotaso selviää vain täyttämällä lainahakemus. Tarjottava korko on aina henkilökohtainen, mikäli lainahakemus on oikein täytetty ja hakijalle voidaan tarjota lainaa.

Kyllä on. Banken.fi -palvelu on 100% maksuton eikä palvelun käyttämisestä tule lainkaan lisäkuluja lainatarjouksellesi.

Kun teet hakemuksen loppuun, saat lainatarjoukset. Ne ovat voimassa 30 päivää jonka aikana voit halutessasi nostaa lainan tilillesi.

Ei mitään. Jos myöhästyt 30 päivästä tarjousta pohtiessasi, sinun tarvitsee vain täyttää hakemus uudelleen ja katsoa päivän korkotarjous uudelleen. Uusi tarjous on voimassa uudelleen 30 päivää kerrallaan.

Hae lainaa nyt - Saat päätöksen 2-3 minuutissa.

Lähdössä?

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.