Kuka voi saada kilpailutetun lainatarjouksen ja miten lainaa haetaan?

Lainaa voi saada oikeustoimikelpoinen ja täysi-ikäinen henkilö, joka on hoitanut taloutensa mallikkaasti. Se tarkoittaa ettei sinulla ole aktiivisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kulutusluottoa voi hakea verkossa täyttämällä sähköisen lainahakemuksen. Kilpailutamme lainan useamman lainanantajan kesken ja saat kaikki tarjoukset nähtävillesi. Tarvitset hakemusvaihesssa vain sähköpostin ja omat tietosi, lainan hyväksyessäsi pankinsta riippuen joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Aivan kuten kaikessa verkkoasioinnissa muutekin, lainan nostamiseen tarvitset tunnustautumisen normaalin käytännön mukaisesti joko verkkopankkitunnustautumisen tai mobiilivarmenteisen tunnistautumisen.

Tarvitsenko vakuuksia tai takauksia lainan hakemiseen?

Et tarvitse. Sekä kulutusluottoa, että joustoluottoa voi hakea ilman takaajia ja vakuuksia. Molemmat ovat vakuudettomia lainoja. Lainapäätös annetaan lainahakemuksessa antamiesi vastausten perusteella.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen ja rahat tililleni?

Lainapäätöksen saat aina välittömästi lainahakemuksen täytettyäsi riippumatta siitä, mihin kellonaikaan tai minä viikonpäivänä haet lainaa. Suosittelemme kuitenkin tekemään hakemuksen toimistoaikaan, jotta saat kaikkien pankkien tarjoukset heti nähtävillesi Saat rahat tilillesi useimmiten samana päivänä, kun täytät hakemuksen ennen kello 15.00.

Miten palvelu toimii?

Palvelumme toimii yhteistyössä Rahoitu -palvelun kanssa, joka on luvanvarainen ja rekisteröity lainanvälittäjä.