Yhdistelylainat ovat suosittuja.

Aloita hakemus

Lainojen Yhdistäminen

Yli 25 vaihtoehtoa

Tarjous heti maksutta

Lainaa jopa
60000 €

Aloita hakemus yhdistelylainalle

Saat lainatarjoukset heti hakemuksen jälkeen.

Saat edullisen, henkilökohtaisen korkotarjouksen yhdistelylainaksi heti.

Palvelun käyttö on 100% ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista uusi korkotasosi, ilman sitoumuksia.

monta lainaa yhdeksi

Kilpailuttamalla yhdistelylainan Bankenin avulla ja voit alentaa nykyisiä lainanhoitomenojasi ja käyttöösi jää enemmän.

  • Tarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.
  • Täysin ilman piilokuluja.
  • Ei sido mihinkään, saat tarjouksen ja päätöksen heti.
Banken kilpailuttaa pankit
Kysy apuamme hakemuksen täyttämisessä helposti laina-chatissamme arkisin 9-15

Lainojen Yhdistäminen - Lue miksi se kannattaa

Yhdistelylaina on nimensä mukaan tarkoitettu lainojen yhdistämiseksi. Yhdistelylainalla voit siis yhdistää useat pienlainasi yhdeksi suuremmaksi edullisemmaksi lainaksi. Näin huolehdit jakossa vain yhdestä lainasta. Tämä auttaa useimmiten huomattavasti lainojen takaisinmaksussa, yksinkertaisesti laskemalla kuukausikulujasi. Samalla saat lainalle aikaisempia kalliita lainoja edullisemman koron. Avullamme kilpailutat yhdistelylainan ja haet sinulle sopivan summan lainaa jo tänään.

Kesä ja kevät ovat vuodenaikoja, jolloin talouksien rahantarve kasvaa merkittävästi. Lomat, reissut, mökki, auto ja kodin pikku remontit voivat tehdä ikävän loven lompakkoon. Ei se joulukaan ilmaiseksi tule, joten voidaan todeta että kulutus on kovaa läpi vuoden. Luotot, velat ja korot kasvavat vuosi vuodelta ja lopulta tullaan siihen pisteeseen, että lyhennys on muuttunut liian suureksi

Moni miettii aluksi, kuinka voisi säästää arjen kuluista? Ensimmäinen vaihtoehto onkin yleensä omien kulujen karsiminen. Tämä ei kuitenkaan aina ole mahdollista, sillä monet suomalaiset käyttävät tulonsa jo lähtökohtaisesti hyvin harkiten – menoista ei siis aina pysty supistamaan. Helpoin tapa säästää onkin siis säästämisen sijaan, kilpailuttaa ja yhdistää pienet lainat.

Nykyisten menojen ja kulujen uudelleenjärjestelyn voikin siis aloittaa lainojen lyhennyksien uudelleenjärjestelemisestä. Maksuaikaa pidentämällä ja korkoa pienentämällä saadaan maksuerä sopivammaksi. Lainat kannattaa siis kilpailuttaa ja yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi. Se on hyvin tehokas keino kulujen laskuun, vaikka ei tietenkään poista velkaa yhtään sen helpommin.

Lainat voi kilpailuttaa veloituksetta palvelussamme

Voit suunnata lainahakemukselle, täyttää sen. Pääset heti tutustumaan heidän antamiinsa tarjouksiin. Saat lainatarjouksen henkilökohtaisella korolla. Hakemus ei sido ottamaan lainaa. Kun haet lainatarjouksen palvelumme kautta, voit yhdellä hakemuksella hakea tarjouksen ja lainalupaukset useammalta pankilta ja luotonmyöntäjältä. Lopuksi voit itse valitsa mieluisimman vaihtoehdon. Sinä päätät, me kilpailutamme.

Säästät joka kuukausi

Lainojen yhdistämisellä saavutetaan merkittävä kuukausisäästö verrattuna, että maksaisit pois useita pieniä lainoja ja kulutusluottoja.

Jää enemmän elämiselle

Ei suuret tulot vaan pienet menot sanotaan. Pienet lainakulut, leveämpi arki, enemmän rahaa elämiseen.

Säästät joka kuukausi

Kun yhdistät lainasi, säästät itsellesi etkä pankille. Ota ohituskaista lainattomaan arkeen jo tänään. Yhdistä lainat ja maksa ne pois suunnitellusti.

Loistava päätös

Lainojen yhdistäminen tuo väljyyttä jokaiseen päivääsi, rahaa jää enemmän elämiseen ja nautintoihin, ehkä jopa säästöönkin!

Kilpailuttaminen vei vain alle 5 minuuttia e1595280574906

Järkivalinta

Me kilpailutamme puolestasi lainatarjoukset ja sinä säästät lainakuluissa. Palvelu on maksuton.

Palvelumme kautta saat heti nähtäväksesi useita tarjouksia valitsemallesi lainasummalle. Voitte tehdä yhdistelylainan kilpailutuksen niin yksin tai mikäli mahdollista yhteishakijan kanssa, jolloin saatte vieläkin paremman tarjouksen uudelle lainalle. Tätä kannattaa miettiä varsinkin jos olette samaa taloutta ja alempi korko hyödyttää koko taloutta. Lue Lauran tarina.

Lähdössä?

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.