Search
Close this search box.

Kuinka paljon tarvitset yhdistelylainaa?​

500 € 60 000 €
1 vuosi 15 vuotta
       

   

Tee Hakemus - Saat lainapäätöksen heti

Kilpailutamme edullisen yhdistelylainan maksutta.

Edellytykset tarjouksen saamiselle:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Sinulla on säännölliset tulot
    (palkka- tai eläketulot)
  3. Puhtaat luottotiedot

Palvelun käyttö on 100% maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tarkista oma korkotasosi, ilman sitoumuksia.

Kilpailuttamalla yhdistelylainan Banken.fi:n avulla ja voit alentaa nykyisiä lainanhoitomenojasi ja käyttöösi jää enemmän.

  • Tarjous yli 20 lainanantajalta ja pankilta 1 hakemuksella.
  • Täysin ilman piilokuluja.
  • Ei sido mihinkään, saat tarjouksen ja päätöksen heti.
BANKENS
Kysy apuamme hakemuksen täyttämisessä helposti laina-chatissamme arkisin 9-15

Lainojen Yhdistäminen - Lue miksi se kannattaa

Yhdistelylaina on nimensä mukaan tarkoitettu lainojen yhdistämiseksi. Yhdistelylainalla voit siis yhdistää useat pienlainasi yhdeksi suuremmaksi edullisemmaksi lainaksi. Näin huolehdit jakossa vain yhdestä lainasta. Tämä useimmiten auttaa huomattavasti lainojen takaisinmaksussa laskemalla kuukausikulujasi merkittävästi, samalla saat lainalle aikaisempia kalliita lainoja edullisemman koron. Avullamme kilpailutat yhdistelylainan ja haet sinulle sopivan summan lainaa jo tänään. Helpoin tapa säästää onkin, kilpailuttaa ja yhdistää pienet lainat veloituksetta. Tee hakemus tästä.

Yhdistelylainan tarpeeseen useimmiten ajaudutaan ihan vain vahingossa

Kesä ja kevät ovat vuodenaikoja, jolloin talouksien rahantarve kasvaa merkittävästi. Lomat, reissut, mökki, auto ja kodin pikku remontit voivat tehdä ikävän loven lompakkoon. Moni miettii kuinka voisi säästää arjen kuluista? Ensimmäinen vaihtoehto on yleensä omien kulujen karsiminen. Tämä ei kuitenkaan aina ole mahdollista, sillä monet suomalaiset käyttävät rahansa nykyään hyvin harkiten – menoista ei enää pysty supistamaan. Joskus siis lisärahoituksen hakeminen ulkopuoliselta tekijältä on toimivin ratkaisu kulujen kattamiseen ja etenkin silloin, kun haluaa elää tiettynä aikana vähän leveämmin ja maksaa kuluja myöhemmin joustavammalla aikataululla. Lainat voi kilpailuttaa veloituksetta palvelussamme Hyvä vinkki lainaa hakiessa on suunnata hakemukselle, täyttää se ja tutustua heti lainanvälittäjiin ja heidän antamiinsa tarjouksiin. Saat lainatarjouksen henkilökohtaisella korolla ja hakemus ei sido ottamaan lainaa. Kilpailutuspalvelumme toimii yhteistyössä eri pankkien ja luotonmyöntäjien kanssa ja pystymme usein tarjoamaan erittäin toimivia lainaratkaisuja. Kun haet lainatarjouksen palvelun kautta, voit yhdellä hakemuksella hakea tarjouksen ja lainalupauksen useammalta pankilta ja luotonmyöntäjältä. Lopuksi voit itse valitsa mieluisimman vaihtoehdon. Sinä päätät, me kilpailutamme.

Milloin yhdistelylaina kannattaa?

Yhdistelylaina on järkevä valinta, kun haluat tuoda selkeyttä ja yksinkertaisuutta taloutesi hallintaan. Se ei ainoastaan tee lainojen takaisinmaksusta hallittavampaa, vaan voi myös tarjota taloudellista säästöä. Etenkin, kun puhumme korkeakorkoisista luottokorttilainoista ja kulutusluotoista, yhdistelylaina on usein taloudellisesti järkevä ratkaisu. Yksi laina, yksi korko ja yksi kuukausittainen maksu tekevät taloudenhallinnasta yksinkertaista ja ennustettavaa. Yhdistelylaina mahdollistaa sen, että voit keskittyä yhteen selkeään maksusuunnitelmaan, mikä auttaa välttämään myöhästymismaksut ja pitämään taloutesi vakaana. Samalla voit nauttia mahdollisesti alhaisemmista koroista ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Kun kaikki velat on yhdistetty yhdeksi lainaksi, sinun ei tarvitse huolehtia useista eräpäivistä, vaan voit keskittyä yhteen kuukausittaiseen maksuun, mikä tekee budjetoinnista helpompaa ja selkeämpää. On tärkeää huomata, että yhdistelylainan saaminen edellyttää luottotarkistusta ja lainanantajat tarkastelevat taloudellista tilannettasi, kuten tulojasi, työhistoriaasi ja velkaantumisastettasi. Yhdistelylainan avulla voit kuitenkin aloittaa uuden luvun taloudellisessa elämässäsi, tuoden mukanaan järjestystä ja selkeyttä, ja mahdollistaen terveemmän talouden hallinnan tulevaisuudessa.

Säästät joka kuukausi

Lainojen yhdistämisellä saavutetaan merkittävä kuukausisäästö verrattuna, että maksaisit pois useita pieniä lainoja ja kulutusluottoja.

Jää enemmän elämiselle

Ei suuret tulot vaan pienet menot sanotaan. Pienet lainakulut, leveämpi arki, enemmän rahaa elämiseen. Kyllä kiitos.

Säästät joka kuukausi

Kun yhdistät lainasi, lyhennät samalla lainapääomasi takaisinmaksuaikaa. Ota ohituskaista lainattomaan arkeen jo tänään.

Loistava päätös

Lainojen yhdistäminen tuo väljyyttä jokaiseen päivääsi, rahaa jää enemmän elämiseen ja nautintoihin, ehkä jopa säästöönkin!

Me kilpailutamme - Sinä säästät

Me kilpailutamme lainatarjoukset ja sinä säästät. Palvelumme kautta saat heti nähtäväksesi useita tarjouksia valitsemallesi lainasummalle. Voitte tehdä yhdistelylainan kilpailutuksen niin yksin tai mikäli mahdollista yhteishakijan kanssa, jolloin saatte vieläkin paremman tarjouksen uudelle lainalle. Tätä kannattaa miettiä varsinkin jos olette samaa taloutta ja alempi korko hyödyttää koko taloutta. Lue Lauran tarina.