Search
Close this search box.

Palvelun käyttöehdot saat luettua tästä:

Palvelun tietosuojaselosteen saat luettua tästä:

Aloita hakemus

500 € 60 000 €
1 vuosi 15 vuotta
       

   

Tee Hakemus - Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta vakuudeton lainatarjous yhdellä hakemuksella. Seuraa reaaliajassa tarjouksia ja niin halutessasi, valitset sinulle sopivimman ja voit nostaa summan tilillesi.

Edellytykset tarjouksen saamiselle:

 1. Olet vähintään 20-vuotias
 2. Sinulla on säännölliset tulot
  (palkka- tai eläketulot)
 3. Puhtaat luottotiedot

Palvelun käyttö on 100% maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tarkista oma korkotasosi, ilman sitoumuksia.

Käyttöehdot

Banken.fi Käyttöehdot

1 § Yleistä

Nämä käyttöehdot, jotka tästedes tunnetaan nimellä “Ehdot”, säätelevät Vauras Invest Oy:n, toiminnassa käytettävällä aputoiminimellä Smart Finans Group (jäljempänä viitattuna nimellä “Smart Finans Group” tai “Me”), hallinnoimaa Banken.fi-verkkopalvelua (jäljempänä “Banken” tai “Banken.fi”). Ehdot koskevat sekä Banken.fi-verkkosivustoa että itse Banken-palvelua, jotka keskittyvät kuluttajien lainahakemusliidien välitykseen.

Kun vierailet sivustollamme tai käytät Banken.fi-palvelua, osoitat hyväksyväsi nämä käyttöehdot. Banken.fi toimii itsenäisenä palveluna, joka välittää lainahakemusliidejä, mutta ei itse myönnä lainoja tai välitä lainatuotteita eikä tee päätöksiä lainahakemuksiin liittyen. Banken.fi toimii ainoastaan välikätenä sinun ja lainanvälittäjien (Sambla Group Oy) (jäljempänä “lainanvälittäjä(t)”) välillä. Huomioithan, että nämä käyttöehdot koskevat ainoastaan Banken.fi-palvelua eivätkä yksittäisiä luotonantajia, jotka myöntävät lainoja.

2 § Banken.fi:n käyttö

Käyttämällä Banken.fi:n palveluja lainan kilpailutuksessa, annat Smart Finans Group:lle ja aiemmin mainituille lainanvälittäjille luvan pyytää sinun puolestasi yhtä tai useampaa lainatarjousta pankeilta ja luotonantajilta, jotka tekevät yhteistyötä aiemmin mainittuijen lainanvälittäjien kanssa. Kaikki Banken.fi -palvelun ja sen yhteistyökumppanien kautta tavoitetut luotonantajat ovat valtuutettuja ja valvottuja Suomen Finanssivalvonnan tai Aluehallintoviraston toimesta. Katso sivustot www.avi.fi ja www.finanssivalvonta.fi saadaksesi lisää tietoa.

Käyttääksesi Banken.fi:n palveluja sinun tulee olla Suomen lainsäädönnön mukaan täysi-ikäinen, joka on tällä hetkellä vähintään 18 vuotta.

Käyttäjän tulee varmistaa, että hänelle Banken.fi-palveluun rekisteröitymisen yhteydessä mahdollisesti luotu käyttäjätunnus, salasana ja muut henkilökohtaiset tiedot säilytetään luottamuksellisina ja turvallisesti, niin etteivät ulkopuoliset pääse niihin käsiksi. Mikäli käyttäjällä on syytä epäillä, että hänen käyttäjätunnuksensa tai salasanansa on joutunut luvattoman henkilön haltuun, on hänen välittömästi ilmoitettava tästä Smart Finans Groupille ja päivitettävä tunnuksensa ja/tai salasanansa. Käyttäjä kantaa vastuun kaikista toimenpiteistä, jotka tapahtuvat hänen käyttäjätunnuksellaan Banken.fi-palvelussa, mukaan lukien hänen henkilökohtaiset käyttäjätietonsa ja salasanansa.

Selkeyden vuoksi todettakoon, että Banken.fi -palvelun käyttäminen on täysin maksutonta.

3 § Käyttäjän Velvollisuudet

Käyttäjän on pidettävä huoli siitä, että kaikki tiedot, jotka hän antaa Smart Finans Groupin ylläpitämässä verkkohakemuksessa Banken.fi-palvelun kautta, ovat oikein ja pitävät paikkansa. Käyttäjän vastuulla on informoida meitä (Smart Finans Group / Banken.fi) kaikista muutoksista, joita hänen tietoihinsa mahdollisesti kohdistuu.

Smart Finans Group ei tallenna kaikkia lainahakemuksessa hakijan antamia tietoja,, vaan ne kerätään suoraan SSL-salatun yhteyden välityksellä lainavälittäjän tietokantaan. Käyttäjän on ymmärrettävä, että hänen henkilökohtaiset tietonsa, kuten yhteystiedot, taloudelliset tiedot ja tiedot aikaisemmista lainoista ja luotoista voidaan tallentaa lainanvälittäjän tietokantaan sekä kysyä ja tarkistaa kolmannen osapuolen rekisteristä, joka on saatavilla luotonantajille ja lainanvälittäjille, jotta voidaan arvioida ja vahvistaa lainahakemukset, jotka Banken.fi-palvelun kautta lähetetään.

Lainanvälittäjä ottaa vastaan ja käsittelee käyttäjän Banken.fi-palvelussa tekemän lainahakemuksen, jonka jälkeen se siirretään yhden tai useamman luotonantajan arvioitavaksi. Tämä mahdollistaa luotonantajille käyttäjälle suunnatun lainatarjouksen tekemisen. Käyttäjä antaa suostumuksensa sille, että luotonantajat tarkastelevat hänen hakemuksessaan olevia tietoja, jotka hän on meille toimittanut, arvioidakseen hänen lainahakemuksensa.

Kaikki lainaehdot, kuten lainan määrä, korko, kulut ja takaisinmaksuaikataulu, määräytyvät yksinomaan luotonantajan toimesta. Käyttäjä hyväksyy nämä ehdot silloin, kun hän hyväksyy luotonantajan lainatarjouksen. Lainasopimus laaditaan luotonantajan käytäntöjen mukaisesti. Smart Finans Group tai lainanvälittäjät eivät ole osapuolina lainasopimuksissa eivätkä voi vaikuttaa niiden sisältöön.

Kun käytät Banken.fi-palveluja, annat suostumuksesi meille ja lainanvälittäjälle vastaanottaa tietoja lainahakemukseesi liittyvistä päätöksistä, mukaan lukien lainatarjoukset, mikäli lainasopimus syntyy sinun ja luotonantajan välille. Olet tietoinen siitä, että luotonantajan tekemä päätös voidaan toimittaa suoraan sähköpostiisi, jonka olet lainahakemuksessasi ilmoittanut.

Lisäksi hyväksyt, että me ja lainanvälittäjä voimme saada tietoa lainahakemuksesi ja lainasopimuksesi käsittelyn aikana sekä vaihtaa tietoja lainanantajan tai pankin kanssa lainahakemuksestasi, sen liitteistä ja lainasopimuksestasi, sekä keskustella asiakkuudestasi lainanantajan tai pankin kanssa. Myös luotonantajalla on oikeus luovuttaa meille tietoja lainahakemuksestasi, lainapäätöksestä, lainan nostoon liittyvistä seikoista sekä mahdollisista asiakkuuden peruuntumiseen liittyvistä tiedoista.

Huomaa, että sekä lainanvälittäjä että luotonantajat voivat oman harkintansa perusteella hylätä hakemuksesi. Luotonantaja voi myös tarjota sinulle lainaa, joka eroaa siitä lainasta, jota olet lainahakemuksessa hakenut. Kumpikaan lainanvälittäjä tai luotonantaja eivät voi taata sitä, että sinulle myönnetään laina. Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä lainatarjoukset, joita saat luotonantajilta.

Muistathan lainaa hakiessasi arvioida huolellisesti nykyiset tulotasosi ja asumismenosi, jotta voit määrittää itsellesi sopivan kuukausittaisen lainanlyhennysmäärän. Apuna tässä arvioinnissa voit hyödyntää Kilpailu- ja kuluttajaviraston antamia ohjeita asumiskustannusten laskemiseksi, jotka löydät osoitteesta www.kkv.fi.

4 § Banken.fi:n toiminta & luvallisuus

Huomaa, että Banken.fi:n toiminnassa voi esiintyä katkoksia, esimerkiksi tietokatkon, internetyhteyden katkeamisen tai kolmannen osapuolen palvelukatkojen seurauksena.

Banken.fi:n palveluja ei ole luvallista käyttää laittomaan toimintaan.

Voimme tarpeen vaatiessa estää käyttäjän pääsyn Banken.fi sivulle ilman erillistä ilmoitusta, epäilmme käyttäjän käyttävän Banken.fi:n palveluja käyttöehtojen vastaisesti.

5 § Aineettomat oikeudet

Banken.fi-palveluun ja siihen liittyviin dokumentteihin, niiden osiin ja kopioihin liittyvät kaikki aineettomat oikeudet kuuluvat yksinomaan Smart Finans Groupille sekä sen alihankkijoille ja/tai lisenssinhaltijoille. Aineettomilla oikeuksilla tarkoitetaan muun muassa tekijänoikeuksia ja niihin liittyviä oikeuksia, kuten tietokanta- ja katalogioikeuksia, valokuvaoikeuksia, patentteja, hyödyllisyysmalleja, tavaramerkkejä, muotoiluoikeuksia, brändinimiä, liikesalaisuuksia ja osaamista sekä muita rekisteröityjä ja rekisteröimättömiä immateriaalioikeuksia.

Nämä käyttöehdot eivät myönnä sinulle palvelun käyttäjänä, mitään aineettomia oikeuksia Banken.fi:n omaisuuteen. Kaikki tällaiset oikeudet, jotka eivät ole nimenomaisesti tässä dokumentissa lainanhakijalle myönnettyjä, pysyvät tiukasti Smart Finans Groupin sekä sen alihankkijoiden ja lisenssinhaltijoiden hallussa.

 

6 § Vastuuvapaus

Banken.fi:n palvelut ovat sinulle täysin ilmaisia. Smart Finans Group voi milloin tahansa oman harkintansa mukaan lakkauttaa tai keskeyttää Banken.fi:n toiminnan, tai se voi vapaasti muokata ja päivittää palvelua. Emme ole vastuussa mahdollisista haitoista, jotka syntyvät tällaisten katkojen tai lakkautusten takia.

Smart Finans Group toimii välikätenä sinu ja lainanvälittäjän välillä. Me emme ole vastuussa mahdollisista haitoista tai vahingoista, jotka johtuvat lainanvälittäjän kautta tavoitettujen luotonantajien toiminnasta ja päätöksistä, tai heidän myöntämistään lainoistaan.

7 § Irtisanominen

Sivuston käyttäjä voi milloin tahansa irtisanoa aiemmin hyväksymänsä käyttöehtosopimuksen lähettämällä tästä ilmoituksen Smart Finans Group:n asiakaspalveluun (yhteystiedot alhaalla).

Selkeyden vuoksi kerrottakoon, että tämä osio koskee vain käyttöehtojen irtisanomista Smart Finans Group:in ja lainanhakijan välillä. Kaikki palvelumme kautta lopulta kilpailutetut lainatarjoukset ja/tai lainasopimukset hakijan ja luotonantajan välillä voidaan irtisanoa vain niiden omien käyttöehtojen perusteella.

Ota ystävällisesti yhteyttä suoraan luotonantajaan ja tutustu heidän käyttöehtoihinsa, jos haluat perua lainasopimuksen.

Huomaa, että luotonantajan on lain mukaan annettava sinulle tietoa lainasopimuksen irtisanomisesta niin kuin myös tällaisen irtisanomisen seurauksista ja maksuista.

8 § Muut ehdot

Muutokset

Smart Finans Group on oikeutettu muuttamaan ja/tai korjaamaan näitä käyttöehtoja antamalla käyttäjille tästä ilmoituksen vähintään 30 päivää ennen joko Vauras Invest Oy:n verkkosivun tai sähköpostin (jos saatavilla) kautta. Palvelun käytön jatkaminen tämän ilmoituksen jälkeen nähdään käyttäjän myöntymisenä uusiin ehtoihin.

Toimeksianto

Smart Finans Group on oikeutettu siirtämään kaikki tai osa sen käyttöoikeuksista tai velvoitteista osittain tai kokonaan ilman käyttäjien aikaisempaa suostumusta emoyhtiölle, rikkakkaisyhtiölle, tytäryhtiölle, muulle seuraajalle, tai mahdolliselle liiketoiminnan ostajalle Banken.fi liittyen. Käyttäjä ei itse saa määrätä hänen käyttöoikeuksiaan tai velvollisuuksiaan.

Ylivoimaiset esteet

Kumpikaan osapuoli, me tai sivuston käyttäjä, ei ole vastuussa mahdollisista haitoista näihin käyttöehtoihin liittyen, jotka johtuvat syistä joihin kumpikaan osapuoli itse ei pysty vaikuttamaan, mukaan lukien muun muassa sodan, kansannousun, kapinan tai muun kansallisen tottelemattomuuden, karanteenin rajoitusten, ulkopuolisen organisaation työriidan, toimitusten viivästymisen tai epäonnistumisen, onnettomuuden, tulvan, maanjäristyksen, tulipalon, myrskyn, hallituksen toiminnan, tai lakisääteisten seikkojen vaikutukset.

Soveltuva laki ja erimielisyydet

Näitä käyttöehtoja säätelevät Suomen lain säädökset. Palvelumme on suunnattu ainoastaan henkilöille, jotka asuvat vakituisesti Suomessa. Mahdolliset erimielisyydet, jotka johtuvat näistä käyttöehdoista, pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluteitse. Mikäli neuvottelut eivät johda ratkaisuun, asia siirretään käsiteltäväksi Smart Finans Groupin valitsemaan käräjäoikeuteen.

Suomalaisena kuluttajana voit aina olla yhteydessä Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastoon (lisää ohjeita sivuilta kuluttajariita.fi ja kuluttajaneuvonta.fi) tai hyödyntää verkon erimielisyyksiä koskevia ratkaisuja, jotka on kehittänyt Euroopan komissio (ec.europa.eu/odr).

Smart Finans Group ℅ Vauras Invest Oy Lempääläntie 21, 33820 Tamperewww.banken.fi

Asiakaspalvelu: info(ät)banken.fi
Toiminnan kenttä: Kuluttajien lainahakemusliidien välityspalvelu

Yrityksen Y-tunnus: 3231673-9
Päivitetty 04.01.2024

Tietosuojaseloste

Tämän tietosuojaselosteen (”Tietosuojaseloste”) tarkoituksena on kertoa sinulle minkä tyyppistä tietoa keräämme Sivustomme käyttäjistä (”käyttäjä”, ”sinä”), kuinka käytämme tuota tietoa sekä miten luovutamme näitä tietoja kolmansille osapuolille. Kerromme Tietosuojaselosteessa myös evästekäytännöistämme Sivustollamme ja kolmansien osapuolien sivustoilla. Tutustu Tietosuojaselosteen huolellisesti. Käyttämällä Sivustoa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Tietosuojaselosteen mukaisesti.

Banken.fi on Smart Finans Group:in omistama ja hallinnoima verkkopalvelu. Smart Finans Group on sitoutunut www.banken.fi –verkkosivuston (jäljempänä ”Sivusto”) käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen henkilötietolain (523/1999), sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

TIETOSUOJASELOSTE

Banken.fi asiakkaiden henkilötietojen käsittely sekä markkinointiin liittyvä henkilötietojen käsittely

TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA

 • Keräämme henkilötietojasi, kun asioit Banken.fi –verkkopalvelussamme. Tietosi tallennetaan esimerkiksi silloin kun teet lainahakemusta tai täytät muuta verkkolomakettamme, tilaat uutiskirjeen, osallistut markkinointikampanjaan tai kyselytutkimukseen tai olet yhteydessä asiakaspalveluumme.
 • Käsittelemämme tiedot ovat sellaisia, joita annat lainahakemuksen tai muun verkkolomakkeen taikka esimerkiksi uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä tai joita olemme hankkineet markkinointitarkoituksia varten yhteistyökumppaneiltamme.
 • Käsittelemme henkilötietojasi tarjotessamme sinulle asiakaspalvelua ja lähettäessämme asiakasviestintää tai markkinointimateriaalia.
 • Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi kaikessa suorittamassamme käsittelyssä. Emme käsittele sinuun suoraan yhdistettävissä olevia tietoja, ellei se ole välttämätöntä käsittelyn tarkoitusten toteuttamiseksi.
 • Voit itse vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Ks. kohta Mitä oikeuksia sinulla on.

KUKA KÄSITTELEE HENKILÖTIETOJASI?

Smart Finans Group / Vauras Invest Oy (y-tunnus: 3231673-9, Lempäälänte 21, 33820 Tampere “me”) käsittelee henkilötietojasi, kun käytät Smart Finans Group:in tarjoamia palveluita.

KENEEN VOIT OLLA YHTEYDESSÄ TIETOSUOJAAN LIITTYVISSÄ KYSYMYKSISSÄ?

Mikäli sinulla on tietosuojaan liittyviä kysymyksiä tai haluat käyttää oikeuksiasi, voit olla yhteydessä: [email protected] / Tietosuoja-asiat

MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?

Käsittelemme sinusta seuraavia asiakassuhteen hoitamiseksi ja markkinointia varten tarvittavia tietoja:

Perustiedot, kuten

 • etu- ja sukunimet
 • yhteystiedot (sähköpostiosoitteet, postiosoitteet, puhelinnumerot)
 • ikä
 • sukupuoli
 • kieli

Asiakkuuteen liittyvät tiedot, kuten

 • asiakkuuden alkupäivämäärä
 • tieto lainahakemuksen tekemisestä
 • suostumuksellasi tieto siitä, hyväksyttiinkö yhteistyökumppanin Oy Salus Group Ab:n palvelun kautta tehty luottohakemus ja tieto hakemuksen laadusta
 • tarjoamiemme www-verkkopalvelujen käyttäjätunnukset ja salasanat
 • reklamaatiot, palautteet sekä muu asiakkuuteen liittyvä yhteydenpito, viestintä ja toimenpiteet, mukaan lukien puheluiden taltiot, sinuun kohdistetut markkinointitoimenpiteet, niiden käyttö ja niiden yhteydessä annetut tiedot sekä sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot,
 • suoramarkkinointiluvat ja kiellot,
 • selaimesi palvelimellemme lähettämät tekniset tiedot (IP-osoite, selain, selainversio) sekä selaimellesi lähetettyihin evästeisiin liittyvät tiedot (esim. miltä sivulta olet saapunut palveluumme, mitä selainta käytät tai milloin ja mitä palvelun osiota olet selannut). Tarkempaa tietoa evästeistä on saatavilla evästekäytännöstämme, joka saatavilla www.banken.fi/evasteet

MIHIN TARKOITUKSIIN KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI?

Henkilötietojasi käsitellään asiakkuuteen perustuvan suhteen hallinnointiin, hoitamiseen, analysointiin ja kehittämiseen, kuten tietojesi ylläpitoon, tietojesi tarkastamiseen ja tarvittavien tietojen jakamiseen kanssamme sopimussuhteessa olevien yhteistyökumppaneiden kanssa, asiakasviestintään sekä asiakaskyselyjen, esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyjen toteuttamiseen.

Henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointia ja sen suunnittelua sekä kohdentamista varten. Markkinointia voidaan kohdentaa sinua kiinnostavaksi tietojasi analysoimalla.

Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää liiketoimintamme ja palveluidemme suunnitteluun ja kehittämiseen.

MILLÄ PERUSTEELLA KÄSITTELEMME TIETOJASI?

Käsittelemme tietojasi haluamiesi palveluiden toimittamiseksi ja asiakkuutta koskevien sopimusten valmistelemiseksi ja täytäntöön panemiseksi.

Käsittelemme tietojasi myös asiakassuhteen tai mahdollisen asiakassuhteen synnyttämän oikeutetun edun perusteella sekä lakisääteiseen velvoitteeseen perustuen.

Käsittelemme henkilötietojasi antamasi suostumuksen perusteella, kun pyydämme sinulta markkinointilupaa suoramarkkinoinnin ja uutiskirjeen lähettämiseksi. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa ilmoittamalla asiasta [email protected]

KENELLE LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJASI?

Voimme luovuttaa sähköpostiosoitteesi yhteistyökumppanillemme Sambla Group Oy:lle sen selvittämiseksi, ottavatko he vastaan lainahakemuksesi.

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille kolmansille.

Olemme ulkoistaneet henkilötietojen käsittelyä seuraaville palveluntarjoajille, jotka käsittelevät henkilötietojasi meidän lukuumme:

 • IT-järjestelmätoimittajille
 • Internetpalveluihin liittyvien palveluiden toimittajille
 • Tallennustilapalveluiden toimittajille
 • Viestintäpalveluiden toimittajille
 • Analysointipalveluiden toimittajille

SIIRRÄMMEKÖ HENKILÖTIETOJASI KOLMANTEEN MAAHAN?

Emme siirrä henkilötietoja EU- ja ETA -alueen ulkopuolelle.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kannalta tai lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi. Pääsääntöisesti säilytämme tietojasi niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty ja käsitelty, tai niin kauan kuin laki ja säännökset sitä edellyttävät.

Kirjanpitoaineistoon sisältyviä henkilötietoja säilytämme kuusi vuotta sen vuoden lopusta, jonka aikana tilikausi on päättynyt.

MITÄ OIKEUKSIA SINULLA ON?

Voit käyttää alla lueteltuja oikeuksiasi ottamalla yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai postitse Smart Finans Group c/o Vauras Invest Oy, Lempääläntie 21, 33820, Tampere

Oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö me sinua koskevia henkilötietoja. Sinulla on lisäksi oikeus saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin sekä tietosuoja-asetuksen mukaiset tiedot henkilötietojesi käsittelystä.

Kun käytät oikeuttasi saada pääsy tietoihin, toimitamme sinulle jäljennöksen käsittelemistämme henkilötiedoistasi. Jos pyydät useampia jäljennöksiä, voimme periä niistä hallinnollisiin kustannuksiin perustuvan kohtuullisen maksun.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan epätarkat ja virheelliset tiedot ilman aiheetonta viivytystä. Sinulla on lisäksi oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä toimittamalla meille lisäselvitystä.

Oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla on oikeus saada meidät poistamaan sinua koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, jos:

 • henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin;
 • peruutat suostumuksen, johon käsittely on perustunut eikä kyseisten tietojen käsittelyyn ole muuta laillista perustetta;
 • vastustat henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella eikä käsittelyyn ole olemassa perusteltua syytä tai vastustat henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin
 • olemme käsitelleet henkilötietoja lainvastaisesti; tai
 • henkilötiedot on poistettava meihin sovellettavan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on oikeus siihen, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä siten, että henkilötietojasi saa säilyttämisen lisäksi käsitellä ainoastaan suostumuksellasi tai oikeudellisen vaateen esittämiseksi, laatimiseksi tai puolustamiseksi taikka toisen henkilön oikeuksien suojaamiseksi, jos:

 • kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jolloin rajoitamme käsittelyä tietojen paikkansapitävyyden varmistamisen ajaksi;
 • käsittelemme henkilötietojasi lainvastaisesti, ja vastustat henkilötietojen poistamista ja vaadit sen sijaan henkilötietojesi käytön rajoittamista;
 • emme tarvitse enää henkilötietojasi käsittelyn tarkoituksiin, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisen vaateen esittämiseksi, laatimiseksi tai puolustamiseksi; tai
 • olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella ja odotat sen toteamista, syrjäyttävätkö meidän oikeutetut perusteemme vastustamisesi perusteet.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, jos:

 • suoritamme käsittelyä automaattisesti; ja
 • käsittely perustuu joko suostumukseesi tai se on tarpeen meidän välisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi taikka sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen rajoittuu menettelyyn, joka ei vaikuta haitallisesti muiden oikeuksiin tai vapauksiin.

Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella, jos käsittelylle ei ole olemassa perusteltua syytä.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Sähköisen suoramarkkinoinnin lähettämisen voit estää klikkaamalla viesteissä olevaa linkkiä peruuta markkinointiviestien tilaus.

OIKEUS TEHDÄ VALITUS VALVONTAVIRANOMAISELLE

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos katsot, että henkilötietojen käsittelyssä on loukattu tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksiasi.

MISTÄ SAAMME HENKILÖTIETOSI?

Keräämme henkilötietojasi ensisijaisesti sinulta, kun asioit [Banken.fi verkkosivuilla muun muassa internetlomakkeesta ja muista sähköisistä palveluista. Tietojasi voidaan kerätä myös osallistuessasi järjestämiimme markkinointikampanjoihin.

Saamme Salus Group Oy:lta tiedot iästäsi, postinumerostasi ja sukupuolestasi sekä suostumuksellasi lainahakemuksesi hyväksymisestä ja laadusta.

KUINKA VARMISTAMME TIETOTURVAN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSSÄ?

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja tarvittavin muin tietoturvan toimialalla kulloinkin yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja.

Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.

Ainoastaan niillä työntekijöillämme ja alikäsittelijöillämme, joilla on tarve käsitellä henkilötietoja tehtäviensä hoitamiseksi, on pääsy käsittelemiimme henkilötietoihisi.