Kuinka paljon tarvitset lainaa?

500 € 60 000 €
1 vuosi 15 vuotta
       

   

Tee Hakemus - Saat vastauksen heti

Edellytykset tarjouksen saamiselle:

 1. Olet vähintään 20-vuotias
 2. Sinulla on säännölliset tulot
  (palkka- tai eläketulot)
 3. Puhtaat luottotiedot

Palvelun käyttö on 100% maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tarkista oma korkotasosi, ilman sitoumuksia.

Kun haet lainaa verkkohakemuksella, on prosessi nopea ja vaivaton. Tällä sivustolla voit täyttää yhden hakemuksen, jolla tavoitat useita lainanantajia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse täyttää erillisiä hakemuksia jokaiselle lainanantajalle erikseen. Lainan määrä ja ehdot vaihtelevat, mutta voit yleensä hakea lainaa ilman vakuuksia. Lainan hakeminen on suunniteltu olemaan nopeaa, ja usein saat lainatarjoukset nopeasti käyttöösi.

Lainahakemuksesta tarjoukseksi vain 3-5 minuutissa

Lainahakemuksen täyttäminen kestää tyypillisesti vain muutaman minuutin. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat henkilökohtaisia lainatarjouksia, jotka on räätälöity vastaamaan ilmoittamiasi tietoja. Voit vertailla saamiasi tarjouksia ja valita itsellesi sopivimman. Tämä palvelu tekee lainan kilpailuttamisesta ja vertailemisesta helppoa, sillä saat useita tarjouksia yhden hakemuksen perusteella.

Lainan takaisinmaksuaika ja korko vaihtelevat, ja ne riippuvat valitsemastasi lainatarjouksesta sekä omista taloudellisista olosuhteistasi. Lainan koko voi vaihdella pienistä summista suurempiin lainoihin, joten voit valita lainan, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Yleisesti ottaen, lainan hakeminen verkkohakemuksella on joustava ja kätevä tapa saada rahoitusta tarpeisiisi.

Hae lainaa Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, koska sinun tarvitsee vain täyttää hakemus netissä ja sen jälkeen prosessi on täysin automaattinen. Rahoitusyhtiöt kilpailevat sinun lainastasi tekemällä tarjouksia. Voit tutustua niihin omassa rauhassasi ja vertailla niitä haluamallasi tavalla.

Tarjouksia ei ole kiire tutkia, vaan voit tehdä sen omassa rauhassasi ja vertailla eri vaihtoehtoja juuri sinulle sopivalla tavalla. Koko prosessi on nopea, sillä se vie vain muutaman minuutin aikaasi. Lisäksi on tärkeää huomioida, että hakemuksen täyttäminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään – jos et löydä mieleistäsi tarjousta, et ole velvoitettu ottamaan lainaa. Tarjoukset ovat yleensä voimassa noin 30 päivää, joten aikaa vertailulle on riittävästi.

Näin haet lainaa:

 1. Aloita täyttämällä hakemus lainan kilpailuttamiseksi. Tämä ei velvoita sinua mihinkään, eikä aiheuta kuluja.
 2. Kilpailuta jopa yli 25 eri rahoitusyhtiötä. Tämän prosessin suorittaminen kestää vain muutaman minuutin.
 3. Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi, joita voit vapaasti vertailla. Lainan nostaminen on täysin valintasi – sinun ei ole pakko hyväksyä yhtäkään saamaasi tarjousta.

Lainan hakemisen helppous Hakemus on täysin riskitön, sillä se ei sido sinua mihinkään. Voit tutustua omiin korkotasoihisi ja vertailla eri tarjouksia ilman sitoumuksia. Tämä antaa sinulle vapauden tehdä päätöksiä omalla ajallasi.

Lisäksi, voit hyödyntää palvelua lainojen yhdistämiseen. Yhdistämällä useat pienemmät lainat yhdeksi suuremmaksi säästät lainakuluissa ja saat paremman kokonaiskuvan lainojen hallinnasta.

Maksun saaminen on tehty niin nopeaksi ja sujuvaksi kuin mahdollista. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen, käyttäen verkkopankkitunnuksia, voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Tämä nopeus ja tehokkuus tekevät lainan hakemisesta vaivatonta.

Lainaa voi hakea nopeasti Nopean lainan hakeminen on helppoa Banken.fi:n kautta. Valitsemasi lainavertailun avulla tavoitat kerralla useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, ja pääset tarkastelemaan eri lainatarjouksia ilmaiseksi. Hakemuksen täyttäminen vie keskimäärin vain 2–5 minuuttia, jonka jälkeen voit vertailla tarjouksia rauhassa.

Voit hakea monenlaisia lainoja, kuten kulutusluottoa, autolainaa, remonttilainaa tai muuta pienlainaa. Lainojen yhdistelylainan avulla voit niputtaa useat pienemmät lainat yhteen, mikä voi säästää rahaa ja yksinkertaistaa taloudenhallintaasi. Ennen lainan ottamista on tärkeää vertailla eri tarjouksia ja tutustua niiden ehtoihin huolellisesti. Valitse aina laina, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi lainasumman, laina-ajan ja hintatason suhteen.

Voit hakea esimerkiksi seuraavia lainoja:

 • Autolaina: Hae lainaa auton ostamiseen. Voit vertailla lainatarjouksia aina 60 000 euroon asti. Saat lainapäätöksen vain muutamassa minuutissa.
 • Venelaina: Hae lainaa veneen ostamiseen. Vakuudettomat venelainat voivat olla 1 000–60 000 euron suuruisia, ja lainapäätös tulee nopeasti.
 • Remonttilaina: Hae lainaa remonttia varten. Vakuudeton remonttilaina voidaan maksaa tilillesi jopa samana päivänä.
 • Kulutusluotto: Hae lainaa tavalliseen kulutukseen tai unelmiesi toteuttamiseen. Selvitä lainasi hinta riskittömästi.

Kelpoisuusvaatimukset lainalle Lainanantaja voi vaatia lainanhakijalta tiettyjä kriteerejä, kuten vakituista työpaikkaa tai säännöllisiä tuloja (esim. palkka- tai eläketulo), jotta henkilö voi hakea vakuudetonta lainaa. On tärkeää huolellisesti tutkia lainanantajan tarjous ja lainaehdot ennen lainan hakemista. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lainan hakemisen vaatimukset:

 1. Olet vähintään 20-vuotias.
 2. Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 3. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Näin haet lainaa turvallisesti ja edullisesti Mikäli olet kiinnostunut hakemaan edullista lainaa, alla on muutamia vinkkejä siihen prosessiin.

 • Pohdi lainasummaa: Mieti tarkkaan, minkälaista lainaa tarvitset ja paljonko sinulla on varaa maksaa kuukausittain.
 • Vertaile lainanantajia: Vertaile eri lainanantajien tarjouksia ja kustannuksia, jotta löydät parhaan vaihtoehdon. Voit käyttää lainanvälittäjää, jotta saat kattavan kuvan eri vaihtoehdoista.
 • Tutki lainaehdot huolellisesti: Lue lainanantajan tarjouksen lainaehdot ja kustannukset huolellisesti ennen lainan hyväksymistä, jotta ymmärrät täysin mitä laina maksaa ja mitkä ovat lainan ehdot.
 • Hae lainaa ja valitse paras vaihtoehto: Kun olet vertaillut lainanantajia ja tutkinut lainaehdot, voit hakea lainaa ja valita parhaan vaihtoehdon. Muista, että sinulla on tietyin ehdoin oikeus peruuttaa lainasi 14 päivän sisällä lainasopimuksen tekemisestä.

Hae lainaa moneen tarpeeseen Lainan tarkoitus on auttaa henkilöä rahoittamaan haaveita tai isompia ostoksia ja tarpeellisia menoja. Lainaa maksetaan normaalisti kuukausierissä, jotka sovitaan lainasopimuksessa.

Jotta voit hakea lainaa, sinun täytyy täyttää joitain perusvaatimuksia, kuten vakituinen osoite ja säännölliset tulot. Lisäksi lainantarjoaja voi vaatia luottotietojen tarkistamista.

Hakemuksen tekeminen onnistuu helposti Bankenin verkkosivuilla ja vie vain muutaman minuutin. Lainanmyöntäjät tarkistavat hakemuksen ja tekevät halutessaan henkilökohtaisen lainatarjouksen hakijalle.

Kulutusluotto on velkaa – hae lainaa vastuullisesti

Muistathan, että kulutusluotto on velkaa ja se tulee maksaa takaisin, joten hae vain sen verran kuin tarvitset. Siksi on tärkeää harkita huolellisesti omaa maksukykyä ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Miten haet lainaa ilman ylimääräistä vaivaa?

Haettaessa lainaa, on tärkeää tehdä joitain perusvalmisteluja ennen lainan hakemista. Tärkeintä on miettiä kuinka paljon lainaa tarvitset ja valita sitten edullsiin lainanmyöntäjä, jolla on sopivat lainaehdot.

Kun olet löytänyt lainanantajan, jonka tarjous vastaa tarpeitasi, lue lainaehdot huolellisesti ja selvitä, että kykenet maksamaan lainan kustannukset kokonaan. Mieti myös tulevaisuutta, eli pysyykö tulotasosi vakaana. Näin pystyt paremmin varautumaan lainan tuleviin maksueriin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten voin hakea lainaa?

Voit hakea lainaa verkossa täyttämällä helpon ja nopean hakemuksen tai käymällä esimerkiksi kivijalkapankissasi. Bankenin kautta lainakilpailuttajien löytäminen on maksutonta ja voit saada lainatarjouksia heti jopa yli 25 pankilta.

Mitkä ovat tarvittavat tiedot lainahakemuksen täyttämiseen?

Lainahakemukseen tarvitaan tavalliset henkilötiedot sekä tietoja esimerkiksi tuloistasi, työtilanteestasi ja nykyisistä veloista. Näiden tietojen perusteella rahoitusyhtiöt voivat tehdä halutessaan sinulle lainatarjouksen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Bankenin kautta voi tavoittaa ainoastaan vakuudettomia lainoja myöntäviä tahoja eli niiden saamiseksi ei tarvitse asettaa mitään vakuuksia, kuten arvopapereita tai kiinteistöjä. Lainan hakeminen onnistuu näin nopeasti ilman ylimääräistä työtä. Vakuudeton laina voi olla samasta syystä kalliimpaa lainaa, kuin vakuudellinen. Suosittelemme vertailemaan useita vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.