Edullisempia lainoja

Suosittu & maksuton

Yli 25 vaihtoehtoa

Tarjous heti maksutta

Lainaa jopa
60000 €

Aloita hakemus

Saat lainatarjoukset heti hakemuksen jälkeen.

Näin se toimii,

Aloita lainahakemus yllä ja jatka hakemus loppuun. Saat tarjoukset heti nähtävillesi ja hyväksyttäväksesi. Saat ensimmäiset tarjoukset heti noin minuutissa ja yleensä kaikki tarjoukset saapuvat ruudullesi noin 10 minuutin sisällä. Harkitse ja päätä asia rauhassa, tarjoukset ovat voimassa 30 vrk ajan, joten mitään kiirettä lainan nostamiselle ei ole.

1. Täytä hakemus

2. Nopea luottopäätös

3. Valitse paras lainatarjous

4. Allekirjoitus ja maksu tilillesi

1. Täytä Hakemus

Aloita hakemus täyttämällä pyydetyt tiedot. Se vie vain pari minuuttia aikaasi. Voit hakea yksin tai yhteishakijan kanssa.

2. Kilpailutus alkaa

Maksuton ja nopea prosessi, jonka teemme puolestasi. Se ei sido sinua mihinkään. Tavoitat kilpailutuksen kautta yli 20 eri pankkia ja rahoittajaa.

3. Valitse sopivin

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti nähtävillesi. Kaikki tarjoukset ovat nähtävilläsi yleensä saman päivän aikana. Valitse sinulle sopivin.

Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta.

Hakemus ei sido ottamaan vastaan tarjottuja lainoja. Tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa pääsääntöisesti 1 kuukauden hakemuksen täyttämisestä, eivätkä sido lainan nostamiseen. Voit päättää aivan rauhassa ja valita parhaan tarjouksen ja nostaa sen tilillesi jos niin päätät.

Pankit ja lainanantajat kilpailevat lainastasi ja antavat parhaan mahdollisen tarjouksensa näihin tietoihin pohjautuen. Hakemus ei sido hyväksymään tarjousta, mutta saat alustavan lainatarjouksen helpottamaan päätöksentekoa, olipa lainatarpeesi kulutukseen, remonttiin tai vaikkapa lainojen yhdistämiseksi. Kilpailutuksessa on mukana jo yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka ovat kaikki kotimaisia luotettavia toimijoita.

Me autamme kilpailuttamaan - Sinä säästät!

Näin kaikki toimii,

Meidän tavoitteenamme on alentaa suomalaisten nostamien kulutusluottojen korkotasoa sekä lainan muita kuluja, tekemättä siitä asiakkaalle lisäkulua missään muodossa.

Aivan ensiksi pyydämme teiltä tarvittavat esitiedot lainatarjouksen kilpailuttamista varten. Näitä ovat muun muassa työ ja tulotiedot sekä asumismuoto ja siviilisääty. Kun täytät tiedot hakemukselle, kilpailutamme elektronisesti lainatarjoukset hakemasi lainasumman ja laina-ajan suhteesta riippuen pääsääntöisesti yli 15 ja parhaassa tapauksessa jopa yli 25 luotonmyöntäjän ja pankin kesken. Koko prosessi on täysin elektroninen ja vahvalla SSL-salauksella suojattu. Hakemuksenne varallisuus, työsuhde- tai tulotietoja ei tallenneta järjestelmäämme. Kun sinulle esitetään tarjotut lainatarjoukset, saat ne yhdellä sivulla nähtäväksesi. Pääset valitsemaan edullisimman.

Halutessasi jatkat vielä hyväksymään lainatarjouksen. Varsinainen tarjotun lainan hyväksyminen tehdään aina lainaa tarjoavan pankin tai lainanantajan omalla sivustolla, käyttäen heidän valitsemaansa tunnistautumistapaa, kuten mobiilivarmenne. Huoli siis pois – et voi nostaa ja lunastaa lainaa vahingossa tai huomaamatta, joten hakemuksen tekeminen on turvallista.

Suomenkielinen asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa sekä hakemussivulta löytyvän laina-chatin kautta, tai voit halutessasi soittaa asiakaspalveluun ja saat puhelimitse apua hakemuksen täyttämisessä. Voit jättää myös soittopyynnön laina-chatissa, jos et halua itsellesi puhelukustannuksia.

Suosittu palvelumme on sekä kuluttajille, että yrityksille täysin maksuton, eikä siitä aiheudu myöskään lisäkuluja mahdollisesti nostamallesi lainalle. Lainahakemuksen tekeminen on siis aina ilmaista. Se on ilmaista vaikka et hyväksyisi ainoatakaan tarjottua lainaa, jonka saat kilpailutettua kauttamme. Palvelumme käytöstä ei siis aiheudu mitään kuluja sinulle.

Riskitön tapa kokeilla oma korkotaso maksutta.

Hakemuksen tekeminen ei siis maksa mitään, ei sido sinua mihinkään, siitä ei mene tietoa mihinkään muihin järjestelmiin, jotka saattaisivat heikentää lainansaantiasi jatkossa. Saat palvelun kautta kuitenkin lainalupauksen valmiiksi ja pääset suunnittelemaan hankintaasi.

Lähdössä?

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.