Valitse sopivin ja jatka hakemukselle

Lainamäärä:
Maksuaika:
Löytyi ehdotettavaa vaihtoehtoa.
Löysimme yhden sopivan vaihtoehdon.
Sopivia vaihtoehtoja ei löytynyt antamilasi hakukriteereillä. Ole hyvä ja kokeile muuttaa lainasummaa ja maksuaikaa tai poista suodattimia ja tee haku uudelleen.
Näytä lisää tuloksia

Tarjottu lainakorko voi vaihdella hakemustietojen perusteella. Vinkki: Voit hakea lainaa myös kahdestaan yhteisvastuullisesti ja saada paremman korkotarjouksen.

Hae lainaa kohtuudella

Me yritämme alentaa suomalaisten lainakuluja kilpailuttamalla edullisimman lainan ilmaiseksi. Aina henkilökohtainen lainatarjous ei ole mahdollinen ja vaikka verkosta on helppo hakea suuriakin lainoja, muistathan hakea lainaa vain tarpeesi verran.

Palvelumme ja kaikki listaamamme palvelut ovat täysin maksuttomia käyttää. Hakemuksen tekeminen ei myöskään sido ottamaan tarjottuja lainoja vastaan.

Axolaina

Axolaina on rantautunut Suomen markkinoille. Näet yksilöllisen lainakorkosi lainatarjouksen yhteydessä. Lainatarjous ei ole sitova asiakkaalle.

Laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4 – 20%. Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 7,21 %, nimelliskorko 6%, kulut 3 923 € ja yhteensä 13 923 €.