Tässä vertailtavaksesi lainapalvelut, lainanantajat & lainanvälittäjät sekä heidän tarjoamansa kulutusluottojen tuotteet. Lopullinen tarjouksen lainakorko on useimmiten henkilökohtainen ja voi siten vaihdella hakemustietojen perusteella. Tarjoukset ovat pääsääntöisesti voimassa 30 päivää hakemuksen täyttämisen jälkeen. Hakemus on maksuton eikä sido nostamaan tarjottua lainaa.

Löysimme sopivaa vaihtoehtoa.
Löysimme yhden sopivan vaihtoehdon.
Sopivia vaihtoehtoja ei löytynyt antamilasi hakukriteereillä. Ole hyvä ja kokeile muuttaa lainasummaa ja maksuaikaa tai poista suodattimia ja tee haku uudelleen.
Näytä lisää tuloksia

Voimme suositella teille oheisia lainanantajia saadaksenne lainatarjouksen. Voitte hakea lainan näiden palveluiden kautta helposti yhdellä hakemuksella. Tarjoukset ovat aina voimassa 1 kuukauden ajan. Vertailumme on puolueeton ja esittää lainanantajien ilmoittamat tiedot mahdollisimman reaaliaikaisesti. Saamamme palkkio saattaa vaikuttaa listauksen järjestykseen. Listalla ei välttämättä ole aina kaikkia tarjolla olevia lainanantajia. Tarkista aina lainan korko, kulut ja ehdot lainanantajan sivustolla ja tarjottavasta lainasopimuksesta.

Calculator

Vertaileva säästää

Me Bankenilla yritämme alentaa suomalaisten lainakuluja kilpailuttamalla edullisimman lainan mahdollisimman vaivattomasti ja ilmaiseksi. Samalla pyrimme tuomaan esille lainamarkkinan toimijat mahdollisimman laajasti. Lainaa ottaessa säästö tehdään vertailu- ja kilpailutusvaiheessa.

Aina henkilökohtainen lainatarjous ei ole mahdollinen ja markkinoilla on toimijoita jotka ovat valmiita lainaamaan suuriakin lainoja, mutta markkinoiden alhaisinta korkotasoa suuremmilla lainakuluilla. Muistathan hakea lainaa vain tarpeesi verran ja laskea omalle taloudelle järkevän lyhennyksen.

Palvelumme, sekä kaikki listaamamme palvelut ovat täysin ilmaisia ja hakemuksen tekeminen on ilmaista. Hakemuksen tekeminen sido ottamaan uutta lainaa.