Kulutusluotto, eli käyttöluotto, on vakuudeton luotto, jonka voit käyttää haluamaasi hankintaa tai vaikka lomamatkaa varten. Edullinen kulutusluotto tuo vapautta ja joustavuutta, jotta voit toteuttaa unelmasi. Kulutusluottoa voit hakea kätevästi Bankenin kautta, jolloin kulutusluottojen vertailu on helppoa ja pääset valitsemaan juuri sinulle parhaan kulutusluoton.

Edullinen kulutusluotto Bankenin kautta

Voit hakea kulutusluottoa kauttamme aina 60 000 euroon asti, etkä tarvitse kulutusluottohakemukseen mitään vakuuksia tai takaajia. Hae kulutusluottoa vaikka heti Bankenin sivuilta löytyvän luottohakemuksen kautta. Kulutusluottohakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään vaan voit rauhassa tutustua saamiisi kulutusluottotarjouksiin, ja sen jälkeen päättää onko jokin niistä sinulle sopiva. Täytä siis hakemus ja löydä halvin kulutusluotto.

Banken hakee joustoluotot, kulutusluotot ja käyttöluotot useilta eri pankeilta

Kauttamme voit hakea käyttöluottoa 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Käyttöluottojen takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta. Voit siis valita juuri sinulle sopivan käyttöluoton määrän sopivalla takaisinmaksuajalla ja päästä toteuttamaan hankintasi.

Helppoa, nopeaa ja takuulla edullista lainaa – kilpailutettuna yli 20 pankin kesken

Katso kuinka helppoa edullisen lainatarjouksen hakeminen voi olla

Vastaa