fbpx

KORKOKATTO: KORKOTASO NYT ALK. 4% JA KORKEINTAAN 10%

Tee Hakemus

Edellytykset lainan saamiseksi:

 1. Olet vähintään 20-vuotias
 2. Puhtaat luottotiedot
 3. Sinulla on säännölliset tulot
  (palkka- tai eläketulot)

– Palvelumme käyttö on maksutonta
– Ei sido nostamaan tarjottua lainaa

Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Kaikki annetut tarjoukset ovat voimassa vähintään 30 vrk.

Onko sinulla kysyttävää?

Hakemukselta löytyvä laina-Chat palvelee arkisin 9-17 ja voit aina lähettää meille viestin osoitteeseen [email protected]

Meidän kauttamme voit hakea, yhdistää ja kilpailuttaa tällä hetkellä lainan aina 60 000 euroon asti.

Kukin pankki käsittelee hakemuksesi ja arvioi kokonaistilanteesi perusteella, kuinka paljon voi tarjota lainaa juuri sinulle. Pankeilla on myös erilaisia lainatuotteita, joiden vähimmäis- ja enimmäissummat vaihtelevat.

Summa minkä pankki tai lainanantaja voi sinulle lainata, riippuu useasta eri asiasta, kuten työsuhde ja tulotietosi. Pankkien arvioitaessa suuremman rahasumman lainaamista, tarkistelevat erityisesti sitä, kuinka paljon sinulle jää rahaa elämiseen joka kuukausi, kun olet ensin maksanut pois kiinteät kulusi. Kiinteitä kuluja ovat mm. asuntolaina tai vuokrakulusi, autolaina, sähkö, elatus- ja puhelinkulut.

Sinun tulee olla suomalainen yksityishenkilö, vähintään 20 vuotias, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Yksi maksuhäiriömerkintä ei välttämättä ole esteenä lainan hakemiselle. Tee rohkeasti maksuton hakemus ja tiedät heti saatko kauttamme lainatarjouksen, vai et.

Jokainen pankki käsittelee hakemuksesi itsenäisesti ja tekee mahdollisen tarjouksen omien lainanmyöntämisperiaatteidensa mukaan.

Lainan korko vaihtelee siten tyypillisesti sekä hakijan että pankin mukaan. Meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa pankkien tarjoamiin korkoihin tai muihin lainaehtoihin.

Palvelumme kautta myönnettyjen lainojen korot ovat vaihdelleet alkaen 4% lainakorosta ylöspäin ja korkokaton aikana yli 10% lainakorkoja ei voida edes tarjota.

Pankki käsittelee hakemuksesi heti kun allekirjoitukset ja mahdollisesti tarvittavat liitteet ovat kunnossa.

Myönteisen luottopäätöksen tehtyään pankki myös maksaa lainasi yleensä välittömästi. Pankista riippuen rahojen siirtyminen tilillesi voi kestää aina tunneista enintään muutamaan päivään. Yleensä laina on tilillä seuraavana päivänä.

Useimmat pankit eivät valitettavasti myönnä lainaa, jos asiakkaan luottotiedot eivät ole kunnossa. Tarkistamme luottotiedot aina automaattisesti, mutta aina yhdellä maksuhäiriömerkinnällä ei ole vaikutusta jos työ- ja tulotietosi ovat kunnossa.

Bankenin palvelussa voit valita hakemuksessasi lainan takaisinmaksuajaksi 1–15 vuotta.

Takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kuukausierän suuruuteen. Mitä pidemmän takaisinmaksuajan valitset, sitä pienempi on kuukausieräsi.

Pitkällä laina-ajalla korkokustannuksia kertyy enemmän. Voit etsiä sopivaa takaisinmaksuaikaa myös sivuillamme olevan lainalaskurin avulla. Pankit saattavat tehdä tarjouksia myös eri lainasummalle ja laina-ajalle kuin olet toivonut.

Voit milloin tahansa maksaa lainan pois kokonaan tai lyhentää sitä nopeammin kuin alkuperäisessä sopimuksessa on sovittu. Tästä ei koidu sinulle lisäkuluja, ja korkoa maksat vain siltä ajalta, jonka laina on käytössäsi.

Kulutusluotolla tarkoitetaan erilaisiin kulutustarpeisiin käytettävää, tavallisesti hieman pienempää lainaa. Normaalisti 1000 – 60 000 euroa.

Banken.fi -palvelun avulla saat lainapäätöksen nopeasti, ja varmistua siitä, että löydät itsellesi edullisimman lainavaihtoehdon.

Meidän kauttamme kilpailutettuihin kulutusluottoihin ei pyydetä lainkaan vakuuksia.

Vakuudettoman lainan vakuudeksi ei tarvita muuta omaisuutta. Kulutusluotot ovat tyypillisesti vakuudettomia lainoja. Luotonmyöntäjät ottavat lainapäätöksessään huomioon hakijan yleiset taloudelliset edellytykset.

Luottopäätös on päätös siitä, myöntääkö luotonantaja hakijalle lainaa vai ei. Rahoituslaitokset tekevät päätöksen täysin itsenäisesti asiakkaasta saamiensa tietojen perusteella. Luottopäätös voi olla joko myönteinen tai kielteinen. Luotonmyöntäjät voivat myös tehdä päätöksen, jossa haettua lainamäärää pienennetään tai laina-aikaa lyhennetään.

Korko on lainan hinta eli pankin ottamaa palkkio myöntämästään lainasta. Korko ilmoitetaan vuositasolla. Korko on sekä pankkikohtainen, että myös yksilöllinen. Myös lainan koko ja takaisinmaksuaika vaikuttavat kokonaiskorkoon. Lainan korko on useimmiten sidottu vallitsevaan korkotasoon.

Lainan kokonaiskustannukset koostuvat korosta, lainan muista kuluista, laina-ajasta ja lyhennystavasta. Korko on yleensä lainan kustannuksista merkittävin. Sen lisäksi muita kuluja voivat olla esimerkiksi avausmaksu tai kuukausittainen tilinhoitomaksu. Koska nämä kulut vaihtelevat eri lainatuotteissa, pelkän nimelliskoron vertailun sijaan kannattaakin vertailla eri lainojen todellisia vuosikorkoja. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki muut lainasta aiheutuvat maksut. Siksi Banken.fi esittää eri lainatarjousten todelliset vuosikorot selkeästi.

Näin kykenet vertailemaan eri tarjouksia mahdollisimman hyvin ja voit tehdä viisaan lainavalinnan.

Lisäämällä lainahakemukselle yhteishakijan eli rinnakkaishakijan,  parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi saada lainaa ja sitä kuinka matalan korkotason saat lainallesi.

Yhteishakija on erityisen hyödyllinen hakiessasi suurempaa lainasummaa, kuten yli 40 000 euroa.

Yhteishakijan avulla voit lisäksi saada lainalle edullisemman koron ja muut lainaehdot paremmiksi.

Huomaathan, että yhteishakija vastaa kanssasi viime kädessä koko lainasummasta yhdessä päähakijan kanssa. Tyypillisimmin yhteishakijana on avo- tai aviopuoliso, mutta se voi olla myös esimerkiksi luotettava ystävä, oma vanhempi tai muu sukulainen.

Asiakkaamme kertovat,

Niko
NikoVantaa, Autolaina 8000 euroa
Read More
Autolainan hakeminen oli helppo ja sain päätöksen heti ja rahan tilille seuraavaksi päiväksi, ja pääsin tekemään kauppoja.
Sakari
SakariJyväskylä, Veneen rahoitus 15.000 euroa
Read More
Vesille päästiin tänä kesänä uusin purjein. Iso kiitos palvelusta ja suosittelut kokeilemaan, se kun ei maksa ylimääräistä. Päin vastoin tällä säästin isosti.
Emilia
EmiliaYhdistelylaina, Savonlinna
Read More
Sain yhdistettyä viisi pienmpää vanhaa luottoa yhdeksi lainaksi, jonka korko ja kulut on nyt vain murto-osa aikaisemmasta harkitsematta otetusta luotosta.
Laura
LauraYhdistelylaina, Helsinki
Read More
Kuukausimenoni laskivat yli 500 eurolla, sillä useat lainat yhdistettiin yhdeksi edullisemmaksi. Suosittelen!
Pekka
PekkaKulutusluotto, Rauma
Read More
Vakuudeton kulutusluotto viiden prosentin korolla. Hakemus oli helppo täytellä mökiltä mobiililla.
Ismo
IsmoYhdistelylaina, Espoo
Read More
Nuoruuden hölmöilyt yhdistyi edukkaammaksi yhdeksi lainaksi jossa pieni kuukausierä, pieni korko ja pitkä maksuaika.
Mikko
MikkoKulutusluotto, Vantaa
Read More
Pientä kesäprojektia talon pihaan. Uima-allas ja kesäkeittiö onnistui vakuudettomalla lainalla kilpailutetulla korolla.
Samu
SamuMoottoripyörä, Kotka
Read More
Prätkän ylläpito ja liikkeiden rahoitukset ovat kallista puuhaa - vaan onnistui rahoitus kivasti kilpailutettuna.
Jukka
Jukka
Read More
Jukan pelastus oli yhdistelylaina. Yhdistämällä monta lainaa yhdeksi isommaksi lainaksi Jukka onnistui tiputtamaan 2000€ kuukausikulut alle neljään sataan euroon. Taloudellisten säästöjen lisäksi lainojen yhdistäminen selkeytti Jukan taloutta ja valoa tunnelin päässä alkoi jälleen näkymään.
Previous
Next

Me teemme sen helpoksi! Täytät vain yhden hakemuksen ja asia on hyväksyntääsi vaille valmis. Voit yhdistää vanhoja lainoja tai hakea kokonaan uutta luottoa aina 1000 eurosta 60 000 euroon saakka.

Yksinkertaisuudessaan hakemuksen tekeminen ja lainatarjouksen saaminen on todella nopea ja vaivaton prosessi. Hakemuksen täyttämisen jälkeen siirryt automaattisesti henkilökohtaisesti luodulle sivullesi, josta löydät lainatarjouksesi ja voit valita itsellesi sopivan lainan.

Henkilökohtaiset lainatarjouksesi tulevat ruudullesi muutamien minuuttien sisällä – voit tämän jälkeen valita vapaasti itsellesi parhaan lainan.

Banken.fi -palvelussa tehty hakemus ei sido teitä hyväksymään tarjousta. Saatte palvelun kautta henkilökohtaisen lainatarjouksen ja lainalupauksen, joka on käytettävissä halutessanne 1 kuukauden ajan hakemuksen täyttämisestä. Saat siis 30 päivää aikaa harkita nostatko tarjottua lainaa.

Täytä hakemus nyt ja kokeile saat heti useita henkilökohtaisia tarjouksia nähtäväksesi. Kilpailutus kestää kokonaisuudessaan noin 2 minuuttia eikä siitä aiheudu kuluja missään vaiheessa. Päin vastoin, me säästämme sinulle rahaa lainan maksuissa. Banken.fi etsii pankkien ykkösen – me kilpailutamme, sinä säästät.

Autamme alentamaan lainakuluja

 • lmainen palvelu, ei piilokuluja, ei lisämaksuja
 • Ei sido mihinkään
 • Autamme laina-chatissa veloituksetta
 • Kotimainen, asiantunteva asiakaspalvelu
 • Nopea palvelu, lainapäätös heti
 • Yli 20 pankkia ja rahoittajaa kilpailee lainastasi, sinä päätät minkä lainan haluat nostaa ja millä korolla

Helpoin tapa säästää

Moni miettii miten säästää kuukausittaisista lainakuluista? 

Helpoiten se käy kun kilpailutetaan markkinoiden edullisin laina ja säästö alkaa heti.

Säästät joka kuukausi

Kun yhdistät lainasi, lyhennät samalla lainapääomasi takaisinmaksuaikaa. 

Ota ohituskaista lainattomaan arkeen jo tänään.

Kannattava päätös

Kilpailuttaminen ja lainojen yhdistäminen tuo säästöä jokaiseen päivään.

Rahaa jää enemmän elämiseen ja lomailuun, ehkä jopa säästöönkin!

Aloita hakemus.
Saat päätöksen heti.

Haetko uutta vai yhdistätkö vanhoja?

Yhdistelylaina

Korkotaso nyt vain 4 - 10%