Lainatarjous hakemus

Saat lainatarjoukset nähtäville heti hakemuksen täytettyäsi.

Lainahakemus

Näin se toimii,

Aloita lainahakemus yllä ja jatka hakemus loppuun. Saat tarjoukset heti nähtävillesi ja hyväksyttäväksesi. Saat ensimmäiset tarjoukset heti noin minuutissa ja yleensä kaikki tarjoukset saapuvat ruudullesi noin 10 minuutin sisällä. Harkitse ja päätä asia rauhassa, tarjoukset ovat voimassa 30 vrk ajan, joten mitään kiirettä lainan nostamiselle ei ole.

Aloita hakemus

Tee Hakemus - Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta vakuudeton kulutusluotto yhdellä hakemuksella. Seuraa reaaliajassa tarjouksia ja niin halutessasi, valitset sinulle sopivimman.

Edellytykset tarjouksen saamiselle:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Sinulla on säännölliset tulot
    (palkka- tai eläketulot)
  3. Puhtaat luottotiedot

Palvelun käyttö on 100% maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tarkista oma korkotasosi, ilman sitoumuksia.

1. Täytä hakemus

2. Nopea luottopäätös

3. Valitse paras lainatarjous

4. Allekirjoitus ja maksu tilillesi

1. Täytä Hakemus

Aloita hakemus täyttämällä pyydetyt tiedot. Se vie vain pari minuuttia aikaasi. Voit hakea yksin tai yhteishakijan kanssa.

2. Kilpailutus alkaa

Maksuton ja nopea prosessi, jonka teemme puolestasi. Se ei sido sinua mihinkään. Tavoitat kilpailutuksen kautta yli 20 eri pankkia ja rahoittajaa.

3. Valitse sopivin

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti nähtävillesi. Kaikki tarjoukset ovat nähtävilläsi yleensä saman päivän aikana. Valitse sinulle sopivin.

Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta.

Hakemus ei sido ottamaan vastaan tarjottuja lainoja. Tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa pääsääntöisesti 1 kuukauden hakemuksen täyttämisestä, eivätkä sido lainan nostamiseen. Voit päättää aivan rauhassa ja valita parhaan tarjouksen ja nostaa sen tilillesi jos niin päätät.

Pankit ja lainanantajat kilpailevat lainastasi ja antavat parhaan mahdollisen tarjouksensa näihin tietoihin pohjautuen. Hakemus ei sido hyväksymään tarjousta, mutta saat alustavan lainatarjouksen helpottamaan päätöksentekoa, olipa lainatarpeesi kulutukseen, remonttiin tai vaikkapa lainojen yhdistämiseksi. Kilpailutuksessa on mukana jo yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka ovat kaikki kotimaisia luotettavia toimijoita.

Korkokatto 10%

Korkokatto on voimassa 30.9.2021 saakka, jonka jälkeen lainasopimuksen mukaan. Muista tarkistaa lainasopimukselta jatkuuko sovittu korkotaso myös 1.10.2021 alkaen.

Me autamme kilpailuttamaan - Sinä säästät!

Näin kaikki toimii,

Meidän tavoitteenamme on alentaa suomalaisten nostamien kulutusluottojen korkotasoa sekä lainan muita kuluja, tekemättä siitä asiakkaalle lisäkulua missään muodossa.

Aivan ensiksi pyydämme teiltä tarvittavat esitiedot lainatarjouksen kilpailuttamista varten. Näitä ovat muun muassa työ ja tulotiedot sekä asumismuoto ja siviilisääty. Kun täytät tiedot hakemukselle, kilpailutamme elektronisesti lainatarjoukset hakemasi lainasumman ja laina-ajan suhteesta riippuen pääsääntöisesti yli 15 ja parhaassa tapauksessa jopa yli 25 luotonmyöntäjän ja pankin kesken. Koko prosessi on täysin elektroninen ja vahvalla SSL-salauksella suojattu. Hakemuksenne varallisuus, työsuhde- tai tulotietoja ei tallenneta järjestelmäämme. Kun sinulle esitetään tarjotut lainatarjoukset, saat ne yhdellä sivulla nähtäväkses. Pääset valitsemaan edullisimman. Halutessasi jatkat vielä hyväksymään lainatarjouksen. Varsinainen tarjotun lainan hyväksyminen tehdään aina lainaa tarjoavan pankin tai lainanantajan omalla sivustolla, käyttäen heidän valitsemaansa tunnistautumistapaa, kuten mobiilivarmenne. Huoli siis pois – et voi nostaa ja lunastaa lainaa vahingossa tai huomaamatta, joten hakemuksen tekeminen on turvallista.

Suomenkielinen asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa sekä hakemussivulta löytyvän laina-chatin kautta, tai voit halutessasi soittaa asiakaspalveluun ja saat puhelimitse apua hakemuksen täyttämisessä. Voit jättää myös soittopyynnön laina-chatissa, jos et halua itsellesi puhelukustannuksia.

Meidän suosittu palvelumme on täysin maksuton, eikä siitä aiheudu myöskään lisäkuluja mahdollisesti nostamallesi lainalle. Myös lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja vaikka et hyväksyisi ainoatakaan tarjottua lainaa, jonka saat kilpailutettua kauttamme. Palvelumme käytöstä ei siis aiheudu mitään kuluja sinulle.

Riskitön käyttää ja kokeilla oma korkotaso. Hakemuksen tekeminen ei siis maksa mitään, ei sido sinua mihinkään, siitä ei mene tietoa mihinkään järjestelmiin, jotka saattaisivat heikentää lainansaantiasi. Saat palvelun kautta kuitenkin lainalupauksen valmiiksi ja pääset suunnittelemaan hankintaasi.