KORKOKATTO: KORKOTASO NYT ALK. 4% JA KORKEINTAAN 10%

Saat tarjoukset heti hakemuksen jälkeen.

Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Tee hakemus.
Saat tarjouksen heti.

Kilpailuta lainasi Bankenin avulla ja voit alentaa lainanhoitomenoissasi jopa sadoilla euroilla joka kuukausi.

  • Tarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.
  • Täysin ilman piilokuluja.
  • Lähetä hakemus ja valitse edullisin kilpailutettu tarjous

Perusedellytykset kilpailutetun lainatarjouksen saamiselle:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  3. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Palvelun käyttö on 100% ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi, ilman sitoumuksia.

Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista. Lainatarjous on voimassa 1 kuukauden, eikä sido lainan nostamiseen.

Kilpailutus kannattaa.

54.png

Pankit ja lainanantajat kilpailevat lainastasi ja antavat parhaan mahdollisen tarjouksensa näihin tietoihin pohjautuen. Hakemus ei sido hyväksymään tarjousta, mutta saat alustavan lainatarjouksen helpottamaan päätöksentekoa. Kilpailutuksessa on mukana jo yli 25 pankkia ja lainanantajaa, jotka ovat kaikki kotimaisia luotettavia toimijoita.

1. Täytä hakemus

2. Nopea luottopäätös

3. Valitse paras lainatarjous

4. Allekirjoitus ja maksu tilillesi

Me kilpailutamme - Sinä säästät!

Näin kaikki toimii,

Meidän tavoitteenamme on alentaa suomalaisten lainakuluja tekemättä siitä asiakkaalle lisäkulua.

Aivan ensiksi pyydämme teiltä tarvittavat esitiedot lainatarjouksen kilpailuttamista varten. Näitä ovat muun muassa työ ja tulotiedot sekä asumismuoto ja siviilisääty. Kun täytät tiedot hakemukselle, kilpailutamme elektronisesti lainatarjoukset aina yli 20 ja hakemasi lainasumman ja laina-ajan suhteesta riippuen jopa yli 25 luotonmyöntäjän ja pankin kesken. Asiakaspalvelumme ei tarkastele tietojanne, vaan ne välitetään yhteistyöpankeille ja lainanantajille lainan korkotarjoksen saamista varten. Koko prosessi on elektroninen ja pankkitason salauksella suojattu. Hakemuksenne varallisuus, työsuhde- tai tulotietoja ei tallenneta järjestelmiimme. Kun saamme pankeilta tarjoukset, saat ne yhdellä sivulla nähtäväkses ja pääset valitsemaan edullisimman. Halutessasi jatkat vielä hyväksymään lainatarjouksen. Varsinainen tarjotun lainan hyväksyminen tehdään lainaa tarjoavan pankin sivustolla käyttäen heidän valitsemaansa tunnistautumistapaa, kuten mobiilivarmenne tai normaali verkkotunnusten käyttö. Huoli pois – et voi nostaa ja lunastaa lainaa vahingossa tai huomaamatta, joten hakemuksen tekeminen on turvallista ja helppoa.

Meidän suosittu palvelumme on täysin ilmainen, eikä siitä aiheudu myöskään lisäkuluja mahdollisesti nostamallesi lainalle. Myös lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja vaikka et hyväksyisi ainoatakaan tarjottua lainaa, jonka saat kilpailutettua kauttamme, tästä ei aiheudu mitään kuluja sinulle. Hakemuksen tekeminen ei siis maksa mitään, ei sido sinua mihinkään, siitä ei mene tietoa mihinkään järjestelmiin, jotka saattaisivat heikentää lainansaantiasi. Saat palvelun kautta kuitenkin lainalupauksen valmiiksi ja pääset suunnittelemaan hankintaasi.